Tällä sivulle on koottu tietoa tulevista kokeista ja näyttelyistä

Tarkoitus on kerätä tälle välilehdelle tietoa TULEVISTA kokeista ja näyttelyistä mitkä pääosin sijoittuvat Itä-Suomeen, missä myös suurin osa kasvateistamme asustaa.

Jokainen varmasti tietää että Kennelliiton Tapahtumakalenteri on varmin paikka, kun etsii kokeita ja näyttelyitä, jonne linkki tässä.
T
apahtumakalenterista valitset vasemmasta yläkulmasta sen/ne tapahtumat joita haet sekä alkamis ja päättymispäivät haullesi sekä esim.koetyypin, onko se LUT, MEJÄ vai MÄAJ.

Näin metsästyskauden päätyttyä meistä useimmat odottelee MEJÄ-kautta ja kokeita, kuten myös LUT kokeita, joita järjestetään metsästyskauden ulkopuolella.

Juuri nyt, ennen maaliskuun loppua, vain osa kokeista (ne jotka on kennelpiiristä anottu ja hyväksytty) on kalenterissa näkyvissä. Suurin osa kauden kokeista tulee järjestäjien anoa kennelpiiriltä 31.3.2018 mennessä ja sen jälkeen piirien hyväksyttyä, tulevat ne tapahtumakalenteriin näkyviin.

Tämä on testailua, kuinka alla olevat klipit toimivat, mutta kokeilin omalla puhelimellani ja silloin noita tiedostaja sai myös suurennettua.
Anna palautetta!Cool

Kuvassa Kamu MEJÄ treenin kaadolla!

Tässä alla alkukesän/Toukokuun MEJÄ-kokeista tapahtumatiedot: