26. tammi, 2020

Ajohommat luistaa

Peltolammen kasvatit rokkasivat mukavasti.


Nallelle, P.Tuuba, kauris lähes kahden tunnin ajosta, jonka isäntä pääsi ampumaan ja sitä ennen Nalle otti alkulämmittelyn 20 min. jänis ajolla, josta päästiin nappaamaan pois.


Jodalle, P.Nemo, 4 kauriin ajon päädyttyä naapuriseuran maille, ajosta kettu joka oli sitä lajia ensimmäinen. Tammikkuun aikana Jodalle on saatu kolme kauriskaatoa.


Nupulle, P. Nuppuliina, ensimmäinen kauriskaato, vaikka Nuppu on esittänyt mainioita kaurisajoja useasti, myös vuosi sitten.


Nuppu & Joda ovat sisaruksia.


Tuittu, P. Tiuttu, on jatkanut hienoja ajoja ja peurakaatoja on lukuisia.
Tuittu osallistui Parkanon 28.12. ajokokeeseen hyvin vaativissa olosuhteissa, pakkasta -17 ja keli oli hyvin karkea. Tuittu ajoi kauriita MÄAJ- 1 palk.pist.62,87 vain yhdellä ajolla, koska koiran koetteleminen keskeytettiin eläinsuojelullisista syistä.


Alman , P. KH Alba, kaadot, joita on nuorelle nartulle tullut kiitettävästi, kolme peuraa, kauris ja rusakko. Alman oli tarkoitus startata ajokokeessa,mutta isännän sairastuminen siirtää kokeen ensikaudelle.


Myös Tempo, P.Tempo, on ajanut kauriita ja pupua mahtavasti, ajot vaan ei ole sattuneet passituksiin. Tempolla intoa piisaa ja ajot on komeea kuunnella sekä ajoittain hurjan, välillä jopa liian, jännittävää seurata, kun ajot on myös kulkeneet ison ja vilkkaasti liikkenöidyn tien yli.
Tempo ja Joda ovat pentue veljeksiä :D
Kasvattajan hymy on korvissa 🙂


Lämmin kiitos Iiris, Vesku,Osmo, Kari, Ykä ja Riitta, Tero sekä Lotta❤

      
Kuvassa Alman ajosta ammuttu kahdeksan piikkinen peurapukki.