10. joulu, 2018

Marras- ja joulukuun kuulumisia

Paljon on ehtinyt tapahtua sitten edellisen päivityksen.

Moki oli marraskuun alussa Turunsaristossa sorkkajahdissa ja vähän muissakin harrastuksissa... Moki pääsi ajelemaan sorkkaa oikein täysinpalkein ja peura kulki ihan äänen kanssa. Mokin ajosta saatiin sille ensimmäinen peurakaato. Mutta Moki teki isännän elämästä sangen jännää,kun se olikin hakulenkillä napannut mäyrän jäljen ja paineli sen perässä maan alle. Haukkui siellä yli kolme tuntia ja isäntä kaivoi vimmatusti, koska iltapäivän lautalle oli liput ja aika hupeni huimaa vauhtia. Mutta Moki sai pidettyä mäyrän luolan perällä, josta isäntä sai koiran ulos kaivettuaan 1,5m maata ja he ehtivät myös lautalle. Onnea Matti Mokin ekasta peurakaadosta!

Röllin ajosta saatiin myös koiran ensimmäinen kauriskaato! Onnittelut Rölli ja Juha-Matti!

Nallen LUT Kokeista satiin iloisia uutisia itsenäisyyspäivän aamuna, edellisillan kokeesta oli tullut     A 47 pist.tulos ja Nallen nimen eteen voi pian (kun KVA hakemus on tehty) liittää KVA-L.                Onnittelut Nalle, Ykä ja Riitta!

Tuitun ajosta saatiin koiran ensimmäinen peurakaato ja komea pukki olikin. Onnea Kari ja Tuittu!

 Paljon muitakin kaatoja on mäykkyjen ajoista saatu, joista en yksitellen mainitse.

Yksi saalisuutinen tuli Kamun ekoista jälkeläisistä, jotka ovat nyt puolivuotta, kun Olga Turunseudulla kyyditti sorkkaa passimiehen eteen ja saatiin eräksi. Onnea Saku ja Olga!

Kiitos kuvasta Kari, jossa Tuittu kaadolla