29. loka, 2018

Lokakuun kuulumisia

Metsästyskausi on vilkkaana käynnissä ja Peltolammen kasvatit ovat olleet myös uutterasti jahdeissa ja treeneissä. Riistaa on mäykkyjen ajosta tullut mukavasti, mitä uutisia olemme saaneet. Viimeisin oli Manun ajosta amuttu kauris Ahvenanmaalta, mutta menevän ja eläväisen Manun mieli teki ajaa lisää, eikä se malttanut jäädä kaadolle poseeraamaan.🙂

Nalle kävi 17.10.-18 LUT-kokeessa ja tuloksena hieno LUT B 43 pistettä ja koe keskeyttettiin 5 minuutin jälkeen.

Lämpimät Onnittelut Ykä & Nalle!

Hirvijahdit on vielä monessa seurassa kesken ja vasta sen jälkeen päästään oikein kunnolla pikkusorkkaa jahtaamaan, joten toivomme kaikille hyviä ajoja ja tuloksia heille jotka suuntaavat kokeisiin👍 
Muistakaa myös, jos ei MÄAJ päivän kokeista löydy sopivaa, niin kokokaudenkoe olisi silloin mahdollista suorittaa, mikäli koira ei ole aiemmin saanut pitkästä kokeesta MÄAJ 1 palkintoa.
Sen voi sopia ylituomarin ja palkintotuomarin kanssa, ilmoitus päivää ennen YT:lle koettellu päivävstä ja maastosta. Muista kuitenkin maksaa koemaksu ennen koetta kennelpiirille (Etelä-Savossa näin) ja joissain kennelpiireissä on nimetty henkilö, joka ottaa vastaan kokeen jälkeen koepaperit ja hänelle voi maksaa koemaksun (Kymi). Tämä tulee kuitenkin aina tarkistaa joko Tapahtumakalenterista tai Kennelpiirin sivuilta. 

Tässä linkki Kennelliiton MÄAJ koko kauden ajokoe, tämä on vain perusasiat kertova teksti, mutta tarkemmat löytyy Taapahtumakalenterista. 

Tämä webmaster lähtee terveysmatkalle ja uskallan luvata vain jonkun päivityksen ennen joulua!

Kuvassa viimetalven ruokinnalta kauriita täällä saaristossa.