25. maalis, 2017

Peltolammen Tanhutyttö " Hottis" aloitti näyttelyuransa viikko sitten Riikassa.

Hottis oli molempina päivinä kehässä, lauantaina laatuarvostelulla EH ja sunnuntaina ERI, erinomainen. Arvostelu oli myös erinomainen. Vähän kevyt ja kehittymätön, oli ainoa kritiikki ja sehän hoituu aikanaan, aikuistumisen myötä. Kiitos tästä videosta: Juha Luukkonen & Jenni Huovinen.
Nyt kun olemme nähneet neljä pentua näistä T-pennuista, täytyy todeta että ne kehittyvät melko hitaasti ja eivätkä oletettavasti ole vielä parhaimmillaan näyttelykehiin tänä kesänä. Eikä tämä todellakaan ole huono asia, päinvastoin, mutta vaatii omistajilta vähän malttia. Jos aikoo kehiin viedä, on ainakin syytä ruokkia etukäteen vähän reilummin ihan näyttelyä varten, etteivät näytä turhan kevyiltä ja ilmavilta. Olimme ajatelleet viedä Muruakin näyttelyyn tänä kesänä, mutta kun nyt nyppimisen jälkeen katsoo Murua, on se vielä aivan liian kevyt, ilmava ja keskentekoinen kehiin.
Mutta kevään ja kesän aikana on hyvä treenailla kehäkäytöstä ja vaikka käydä Match Showssa, joissa hyvinkin saa oppia ja tottumusta nuorelle koiralle siitä mitä näyttelyssä tapahtuu.