30. elo, 2016

Jahtikausi alkoi

Lähes kaksi viikkoa on kärvistelty miltei olemattomilla nettiyhteyksillä niin en ole päässyt päivittämään myöskään uutisia, mutta nyt sain käyttööni väliaikaisratkaisun, kun edelleen odottelemme Soneran verkonparannustöitä, joiden piti valmistua perjantaihin 26.8.mennessä, muttei ainakaan vielä näy käytännössä.

Omat mäykkymme ovat päässeet treenaamaan muutamaan kertaan eikä mitään kehuttavaa ole saatu aikaan, lähinnä liikuntaa, ellei sitten jonkinlaiseksi meritiiksi lasketa Toscan ja Caran viime perjantain ajotreeniä, joka johti koirat suuren siirtolohkareen alle tappelemaan mäyrän kanssa.
Tosca sai muutaman naarmun kuonoon ja yhden korvaan, mutta mäyrää ei valitettavasti saatu.

 

NYYTIN NAPEROT:

Nyytin lapsoset ovat toinen toisensa perään ehtineet käymään metsässä päräyttelemässä pieniä mukavia ajoja, hukan tultua ovat sinnikkäästi etsineet ja hakeneet mihin se ajettava katosi.
Alman saalistilastoon on jo ehtinyt tulla supikin, kun Alman ajo loppui haukkuun paikallaan ja isännän saavuttua paikalle luikahti koirakin maanalle. Loppu hyvin kaikki hyvin, supi saatiin eräksi ja Alma tuli pois 🙂.

 

 Kiitos aktiivisille kasvattiemme omistajille (4+1), jotka osallistuitte Suur-Savon Mäyräkoirakerhon järjestämälle MÄAJ palkintotuomarikurssille!
Onnea ja menestystä harjoitusarvosteluihin!