7. tammi, 2016

Einari muutti sateenkaarisillalle

"Einari" Peltolammen Egoeinari 19.7.2001-7.1.2016,
ihana, monipuolinen metsästyskaveri, joka ehti elämänsä aikana metsästämään maanalla kuusi vuotta tuoden sieltä saaliseläimiä lukemattomia määriä.  Myöhemmin ajohommissa kertyi saaliiksi jänistä, rusakkoa, kaurista ja peuraa, myöskin menestyen MÄAJ-kokeissa saaden 2 x 1.palkinnon.
Hyvin moni metsästäjäkaveri ehti olla mukana niissä jahdeissa joissa Einari ajoi sorkkaa tuntitolkulla ja mahtavalla innolla.
Nyt Einari ❤metsästelee taivaallisilla laitumilla, jossa aina riittää riistaa ja on sopiva keli.


Lämmin kiitos omistajalle Juhalle, kuinka paljon ja aktiivisesti hän Einarin kanssa metsästeli sekä muisti myös raportoida meille Einarin edesottamuksista, joista nautimme myös suuresti.
Voimia Juhalle, toivomme että ihanat muistot Einarista auttaa jaksamaan surussa ja kaipauksessa.

 

Juhan kirjoitus Einarin muistolle, jonka julkaisemiseen olemme saaneet häneltä luvan:

Peltolammen Egoeinari. Einari 19.7.2001 - 7.1.2016

Lepää rauhassa rakas ystäväni.
Monta metsästysreissua tuli yhdessä tehtyä:
Luolahommista aloitettiin...satoja petoja vähennettiin, saaliina supit, ketut ja mäyrät. Niistä hommista säästyttiin suuremmilta haavereilta. 6 vuotta pelkkää luolametsästystä, jonka jälkeen ruvettiin ajohommiin. Rupesihan tulemaan syötävääkin riistaa, jänistä rusakkoa kaurista peuraa ja yksi hirvikin. Varsinkin sorkkajahdissa osoitit suurta sitkeyttä, pisimmillään usean tunnin ajoja, välillä jokien ja ojien yliuintia kovassakin pakkasessa. Siviilissä et tykännyt uida, mutta sorsat noudit välittömästi. Myös teeret ja metsot löysit helposti, välillä oli pientä lihahävikkiä, onhan se metsälintu hyvän makuista. 🙂

Kiitos näistä hetkistä pieni suuri koirani.

Sinua kaivaten

Juha