20. syys, 2014

Urho ja Nyyti silmätarkastuksessa sekä ajotreenejä

Sisko ja sen veli, Nyyti ja Urho, kävivät 18.9.-14 virallisessa silmätarkastuksessa Lappeenrannassa ell.Jaana Pätilällä ja molempien silmät todettiin terveiksi.

Oli todella mukava uutinen ja nyt voidaan molempien osalta jatkaa ajotreenejä hyvillä mielin :D

Urho jäikin samalta reissulta meille reiluksi viikoksi 'hoitoon' perheen lomamatkan ajaksi. Tyytyväisinä otimme tämän iloisen, rauhallisen ja ah niin ystävällisen poitsun tänne meidän mimmilaumaan.

Nickihän tapasi Urhon ekaa kertaa ja oli heti ihastunut Urkkiin ja myös päinvastoin eli yhteispelin sävelet heilläkin hallussa.

Nicki täytti viikolla 4 kk ja silloin tuli soviteltua ajoliiviä Nickin päälle, mikä ei neitiä yhtään häirinnyt, mutta kasvunvaraa on vielä siinä määrin, että useampi kupillinen nappuloita on vielä syötävä ennen kuin liivi päällä pysyy ;)

 

Isojen, Cara, Tosca, Nyyti sekä nyt Urkki, treenejä tullaan tekemään niin että joka päivä on joku/jotkut metsässä. Tänään aamusta Cara tyrkkäsi kettua niin railakkaasti, mutta kettu säästi nahkansa, vaikka kovasti yritettiin passittaa kettujen vakioreiteille.

Urho kävi myös kokeilemassa ekaa kertaa täällä meidän sangen vaativissa maastoissa, erityisesti mäkisyyden suhteen, ja haki oikein mukavasti yöjäljellä, jänis/kettu, mutta aamupäivä alkoi lämmetä kovasti niin Urkki piti ottaa kiinni ja lähteä keräämään voimia seuraavaa treeniä varten :)