1. elo, 2014

E-pentue 13-vuotta, Falkmarkens Nickolina ja paljon muuta

Edellisestä postauksesta onkin vierähtänyt aikaa, mutta nyt on läppärin kahden kuukauden seikkailut takuuhuollossa Saksassa ohi ja uudella kiintolevyllä palvelija jatkaa tehtäviään :D

 

19.7.2014 tuli E-pentueelle 13-vuotta täyteen, Onnea heille, vielä näin myöhässä!

Moni näistä pennuista viettää ansaittuja, virkeitä ja terveitä eläkepäiviä, aktiivisten metsästysvuosien jälkeen, niin Einari, Eppuensio, Kamu kuin Liina-mumsakin. Liinalla on kuulo huonontunut, kuten joiltakin veljiltäänkin, mutta tuossa iässä se on luonnollista.
Kuvassa Liinan lepäilyä tyypillisimmillään, sohvalla usean tyynyn päällä, ettei prinsessaa herne (hiekka/kivet joita kulkeutuu sohvalle) häiritse :D
Virkeitä vuosia kaikille heille !

 

14.7.-14 matkasimme Tammisaareen/Lappvikin hakemaan Falkmarkens Nickolinaa, joka oli ihan silmissä kasvanut siitä kun kävimme Nickiä katsomassa pari viikkoa aikaisemmin.
F.Nickolina on Caran siskopuolen Falkmarkens Honeyn (myös musta) ja ruotsalaisuroksen Wahlbergets Clintonin (KVA-A) jälkeläinen.
Nicki on luonteeltaan rauhallinen, iloinen ja hän on sopeutunut tosi hyvin meidän mäykkylaumaan.

 

Heinäkuun alussa Nyyti ja Urho kävivät harjoittelemassa koiranäyttelytouhua Juvalla. Siellä oli tullut harmillinen tuomari muutos, mutta päätimme kaikesta huolimatta mennä, koska tulosodotuksia ei ollut, vain junnujen osallistuminen oli tärkeintä. Nyyti sai hyvän, H:n ja Urho sai tyydyttävän, T:n, joka selittyy kehässä liikkumisesta vetäen, jolloin tuomari ei päässyt näkemään normaaleja liikkeitä.
Hyvä kokemus molemmille junnuille ja seuraavalla kerralla on touhu molemmille koirille tutumpaa.

 

Nickistä laitan pari kuvaa sen omalle sivulle :D