13. loka, 2013

Nyyti kasvaa ja kehittyy

On mitä kaunein syysviikonloppu. Viikon aikana maisema on maalautunut uskomattoman vahvoin syysvärein ja auringon paiste on vielä tehostanut keltaisen ja oranssin hehkua. Koen suurta etuoikeutta, kun voin kulkea hehkuvassa luonossa koirien kanssa nautiskelemassa ja tietysti treenaamassa. Osa lehdistä on jo lentänyt maahan ja loisto muuttuu pian syksyiseksi alastomuudeksi.

Saariston hirvijahti alkoi viikko sitten ihan mukvavin tuloksin, kolme vasaa ja yksi aikuinen uros. Koirien 'joulu' tuli hirvenluiden muodossa ja voi sitä uutteruutta ja ahkeruutta millä niitä nakerrettiin. Nyytikin aherti pihalla luun kimpussa niin kovasti, että oli illalla ihan väsynyt, niin että jokailtainen normaali hyperaktiivisuuskohaus jäi väliin ;D

 

Nyyti teki eilen sen mitä olen jo usean viimepäivän ajan uumoillut. Se ponkasi ekan kerran sohvaan ja näin aikuiset mäykyt menettivät "turvasataman" naskalihampailta. Toinen kehittymisen askel otettiin niin eilen kun viimeyönäkin, mitään vesi-kakkavahinkoa ei ilmaantunut. Tässä vaiheessa on nautittava näistä yksittäisistä onnistumisista, mutta on kuitenkin selkeä osoitus siitä, mihin suuntaan ollaan menossa kehityksessä.

Luoksetulon ja tottelevaisuuden osalta on otettu vaihteeksi taas taka-askelia, mutta niiden osalta aloitetaan uusia harjotteita, katsotaan jos niistä olisi apua.