7. loka, 2013

Iloisia uutisia P-pentueen Cola-isältä

Viime viikon upea uutinen saatiin Uudestakaupungista, kun Colapetteri, Urhon ja Nyytin isä, oli ajanut Varsinais-Suomen piirimestaruusajokokeessa voittoon.

Ykköspalkinto tuli huippupistein MÄAJ-94,5 pistettä + KP, kunniapalkinto. Colahan on saanut yli 90-pisteen tuloksia aiemminkin kuten myös kunniapalkintoja.

Toivomme mitä parhaimpia ajoja ja onnea Lännen -lohkon ajokokeeseen, niin että Colapetteri pääsisi taas mukaan SM-kokeeseen, kuten viime vuonnakin :D

 

Caran ja Toscan ajotreenit ovat jatkuneet vähän kirjavin tuloksin. Molemmat ovat saaneet kyllä ajoja, riistan liikkeelle, mutta turhan lyhyiksi ovat ajot jäänet. Myös hukkien selvittely on ollut takkuista. Ei ole kumpikaan mäykky pelittänyt yhtä hyvin kuin viime syksynä. Cara tultaneen ilmoittamaan Suur-Savon piirinmestaruuskokeeseen, 20.10.-13. Toscallakin oli tarkoitus starta ajokokeessa, mutta se ei kyllä vielä ole valmis, joten jatkamme treenejä. Ehkä tämä kuiva kesä ja syksy on vaikeuttanut riistan ylössaantia, kun hajut ei oikein jää maastoon.