11. elo, 2013

Pentuliinit jo 6 viikkoisia

Kyllä aika on hurahtanut hetkessä, kun katsoo nyt noita reilun kokoisia pötkelöitä jotka jaksaa painia, leikkiä ja vipeltää ihanasti. Kuusi viikkoa sitten ne oli kaksi pientä, lämmintä ja tuhisevaa karvapalleroa. Voi vaan ihmetellä miten nopeasti koirat kehittyy.

 

Pentujen viikonloppu on ollut virikkeinen ja vilkas. On ollut pieniä lapsivieraita, joiden kanssa on ollut mukavaa leikkiä. Urospötkön tuleva kotiväki kävi katsastamassa pennun edistymistä ja kasvua, kun olivat nähneet viimeiksi kolme viikkoa sitten. Ihana oli katsella vierestä miten koko perhe vaikutti vilpittömän ihastuneelta tulevaan perheenjäseneensä ja tuskin malttavat odottaa luovutuspäivää :D

 

Tulevan viikon ohjelmistoon on suunniteltu sirutus- ja eläinlääkärintarkastuskäynti sekä edellämainittuun liittyvä pentujen rekisteröinti.

Nimet ovat olleet jo pitkään  selvillä, uroksesta tulee Peltolammen Pepsicola ja nartusta Peltolammen Pinjacolada. Molempien nimet mukaelee vanhempien nimiä, Colapetteri ja Vuorenkaiun Pinja.

 

Pentujen riistavietin "pikatesti" saatiin tuoreella riistalla, kun Arto perkasi juuri amuttuja kyyhkyjä ja toi veriset kädet pentujen haisteltavaksi. Molemmat olivat hyvin kiinnostuneita. Kuva ensimmäisen riistalinnun hajun hasitelemisesta :D