Blogi ajankohtaista Peltolammella

21. loka, 2021

Murun massu kasvaa huimaa vauhtia ja ruokahalu on loputon.
Röntgeniin menemme ma 1.11., jolloin selviää pentujen määrä.

Muuten tämä mammakoira voi oikein hyvin, mitä nyt jännityksellä seuraamme koska iso maha alkaa hankaloittamaan liikumista. Varsinkin portaat, kun kaksikerrosta on talossa, jouduttaneen loppu aikana kiertämään ulkokautta.

Kuvassa Muru 40 vrk

12. loka, 2021

Muru osoitti jo selkeitä tiinehtymisen merkkejä ennen ultraan vientiä, mutta meillä oli ultran tavoitteena, että saisimme vähän vinkkiä pentueen koosta.

Eläinlääkäri teki parhaansa ultratessaan Murua, mutta ell:llä aina niin rauhallisesti käyttäytyvä Muru olikin ilmeisissä "hormoonihöyryissään"sen verran aktiivinen, ettei tarkempaa täsmällistä tietoa saatu. Arvio on että pentuja tulisi, mikäli kaikki menee noermaalisti, 5-10 kappaletta.
Seuratessani ultrausta näin jo ekassa näkymässä 5 ja seuraavassa 2.....toivottavasti pentueen koko olisi siinä, kun ensikertalaisesta nartusta on kysymys. 

Olin reissussa nyt viikonlopun ja neljän päivän aikana oli masu kyllä niin reippaasti kasvanut, että reilusti on tulossa.

17. syys, 2021

Murun astutus meni hyvin ja nyt odottelemme.

Ultrassa käymme tiineystarkastuksessa ensikuun alkupuolella.

Pentueesta ja sen vanhemmista löytyy lisätietoa "Pentuja" sivulta.

7. syys, 2021

Murun juoksut alkoivat reilu viikko sitten ja huomenna mennään progesteroni testiin.

Jos olet kiinnostunut Murun pennuista julkaisemme uroksen, kun astutus on tapahtunut.

Murun sivulta (välilehdeltä) löytyy hänestä lisätietoa😘

23. elo, 2021

Pennut ovat iloisia, reippaita ja terveeksi todettuja, kun viime viikolla käytiin eläinlääkärin tarkistuksessa ja sirutuksessa, joten pentuset on rekisteröity.
Siitä se pienien virallinen koirakansalaisuus alkaa ja omat kodit odottavat innolla pentuansa. Kaikille löytyi hyvä metsästävä koti, jossa on jo entuudestaan mäyräkoirakokemusta.