Blogi ajankohtaista Peltolammella

29. syys, 2019

Nelsonnista, P.Nuuskamuikkunen, tuli ensimmäinen Hypomäyräkoira 1,5 vuoden pitkän ja haasteellisen koulutuksen tuloksena.
Jo koulutuksen puolessavälissä tulee koiran suorittaa "Kiva koirakansalainen" testi, jossa siinäkin on haastetta kylliksi, kun testin aikana koiraa ei saa palkata ollenkaan.

Linkki tuohon testiin: http://www.kivakoirakansalainen.fi/testin-sisalto

Koulutuksen edetessä on myös muita kokeita ja testejä sekä viimeisenä näyttökoe/testi, jossa Nelson sai korkeimmat mahdolliset pisteet, sekä tuomarilta erityismaininnan, että tuomari ei ole aiemmin tavannut yhtä hyvin käyttäytyvää mäyräkoiraa🙂

Lämpimät Onnittelut Sampo & Nelson sekä menestystä hypokoirana!😘

Kasvattaja kiittää Nelsonnin eteenpäin viemisestä!

Linkki hypokoiran koulutukseen: https://hypokoira.fi/fin/koulutus/

8. syys, 2019

Kyllä vaan se pentuaika menee nopeasti, kahdeksassa viikossa tapahtuu valtava kehitys niistä pienistä vastasyntyneistä pötkylöistä reippaisiin 8 viikkoisiin, joilla on suunnaton into oppia uutta, kokea, nähdä, haistaa ja maistaa, mitä ikinä ympärillä vaan löytyy.

Perjantaina lähtivät omiin koteihinsa P.Vänrikki Nappula Anttolaan Veijon metsästyskaveriksi ja kainaloiseksi. P.Kersantti Karoliina matkasikin kauemmaksi Paraisille Jimmyn metsästyskaveriksi ja naaman nuolijaksi. P. Vääpeli Körmy matkasi perheensä iloksi ja  Miska isännän mettäkaveriksi Enonkoskelle.
P.Kapteeni Koukku odottelee vielä Lauri isännän paluuta metsästysreissusta ja pääsee sitten omaan kotiin Anttolaan. Laurilla on ollut jo aiemmin yksi mäykky Peltolammelta.

Kaikkea hyvää 😘 näille pentusille ja heidän perheilleen❤

Kuvassa Jimmy & Karoliina sekä Veijo & Vänskä.

 

13. elo, 2019

Tyttöpentu on ylävasemmalla ja hänen kolme veljeänsä. Pennut ovat iloisia ja touhukkaita, kun on niin paljon kaikkea jännä mihin pitää tutustua, unohtamatta sitä painia ja leikkiä.

28. heinä, 2019

Pentujen potretti kaksiviikoisina, silmät on jo auenneet/aukeamassa ja kasvu on hyvää kun Kessu-emon maitoa riittää.
Yksi uros etsii omaa metsästävää kotia!
Kuvassa kolme urosta ja narttu alavasemmalla.